Sickness instead of health apparently.

Idag måste jag stanna hemma. Jävligt tråkigt. Men jaja , får väl göra det bästa av situation. Ligger i sängen och bara lider helt enkelt. Huvudet mitt dödar mig! Halsen tar kål på mig och näsan får mig att vilja skära av den. Hela min kropp dödar mig. Vill hellre gå till skolan och träffa klasskompisarna men det står tyvärr inte i dagens schema. Jag ska kolla på min favorit film nu :) hoppas alla har en trevlig dag :) // Nali 


Ashtrays and heartbreaks.

Jag vet att jag måste plugga men jag har bara inte orken. Jag är på humöret att sitta och repetera tyska. Jag kan göra det imorgon på morgonen och på bussen :) Problem solved. Plus så mår jag så himla dåligt att jag inte ens tror att jag kommer till skolan imrn. Vi får väl se.  
Japp :) jag verkar tydligen vara en sån som lyssnar på reggae , vet inte vart det kommit från men okej. Jag protesterade men sen kom jag på vad jag hade för bakgrunds bild på Ipaden. 
Vad dålig jag är :P // Nali 

     



Let's just go back to the way it was.

Idag har varit en väldigt intressant dag. Har faktiskt inte gjort mycket , har lämnat in en uppgift , påbörjat en annan , interviewat min far igen och bara varit allmänt trött. Det har varit en jävligt lång helg och känner att dagen har varit ännu längre :/ Är egentligen sjuk och ska inte till skolan men vill inte missa något så jag måste typ gå. Är mentalt utmattad men måste ändå tvinga mig själv att plugga lite tyska , har ju faktiskt tyska prov imrn. 
Jaja , förlåt för att jag inte bloggat så mycket idag , har bara varit allmänt död. Måste plugga så vi ses väl imorgon.
// Nali  



Best movie ever!

Det blir tydligen inte film utan girl time :) jag har panik!! En av mina favorit filmer " Thor " ska släppa en fortsättning och den kommer ut om 1 månad! Tiden har aldrig gått så segt!! Skurken i filmen heter Loki och jag smälter varje gång jag ser på honom. Han är så himla fin! 



Visst är han snygg?! I told you!! jaja , ska nog kolla på filmen och motstå viljan att dregla :P nä skoja bara :) hahaha asså jag är så svart ! :P // Nali 

!!



Pizza time !!

Just nu sitter vi och väntar på att pappa och Karin ska komma hem med pizza :) det regnar ute så det finns inte mycket att göra än att sitta inne o myspysa. Vi sitter och kollar på den nya awkward episoden , den är fett bra :) imrn är det skola , i fucking hate mondays!! Längtar inte !!!
// Nali 



The amazing spider man is HOT!!!







I'm bored

I'm really bored, Ida , jag och Katio sitter och kollar på catfish. Det är ett tv program om folk som träffar killar/tjejer på internet och så.
Iallafall vi har det ganska mysigt och kollar på tv. Har faktiskt inget att säga :) 
See ya later // Nali






Fuck!

I have done something bad. It's too late to change it and it's the only thing i can think of. I know it's bad , but i want more. It's an evil circle, I'm losing myself and i can feel it slowly killing me. Once is enough and i will never be the same. Save me from myself , from my own demon. I'm selfdestructing and there is no one around to help me. I'm fucked. 
// Nali 



Chillin!

Just nu sitter vi och chillar i vardagsrummet :) Katio sitter och spelar FIFA och jagoch Ida sitter vid dator/ Ipad :) vi har det ganska mysigt känner jag men tycker lite synd om Katio. Han måste sitta och lyssna på mitt och Idas "girl talk" 
Auf Wiedersehen // Nali 





Good morning!

Hello everybody! Igår blev rätt så kul faktiskt :) Vi satt och kollade på skräkisar, först Kill theory sen Chainsaw massacre. Karin skrek satan , och ida somna varje fem sekunder och jag är en mes så jag gömde mig varje 3 sekunder. Karin ska åka och ha dans träning och jag och ida ska stanna hemma och bara ha det allmänt trevligt :) Vi får mycket tid till varandra längre och därför måste vi ta vara på tiden vi får. Iallafall dagen kommer bestå av film , mys , cigg och en eller två besök av pappa som ska se till att vi lever. 
Någonstans mitt i allt detta så måste jag plugga tyska också :) har ett prov på tisdag :) 
 
Hoppas att alla har en fortsatt trevlig helg :) Uppdaterar sen // Nali ♥
 
 
 
 
 

Weird day

Idag har varit en dag fylld med sorg , glädje , ilska , hat , skrik och tårar men det enda man kan göra i slutändan är att ställa sig upp och göra det bästa av situationen. Man vet aldrig när livet tar slut och man vet aldrig om "Fuck you" kommer vara dom sista orden man säger till någon. Men när man är förbannad så går det liksom inte att göra nåt annat än att skrika , gråta och hata livet. 
Ingen av oss har världens bästa liv men det spelar ingen roll. Vad som spelar roll är vad vi gör med vårt liv. Och när vi gör misstag så måste vi göra det bättre. Jag vet vad jag måste göra, det kommer bli jätte jobbigt men jag måste göra det ändå. Det kommer bli awkward och jobbigt och allmänt hemskt men jag måste göra det. Dom förtjänar bättre än vad jag gett dom. Faan , hatar att ha fel för då kommer den där jätte hemska "förlåt" stunden. 
// Nali  



Finally home !!!

Nu är vi äntligen hemma , det är svin kallt ute men vi ska ut ändå för nån anledning :P Jag ska ta en rök och en sallad och så ska jag frysa arslet av mig :) Hoppas alla har en trevlig dag <3 
Lots of love // Nali <3 
 
 

Vackraste Tova Burvall !



Syns inte jätte väl men whatever :)!

Still not home!

Ja , vad ska man säga:) vi är nu i brista och köper lite godsaker för kvällen :) i mitt fall så är det en sallad, jag tycker bara allmänt att en sallad är mycket godare än typ munkar. Gjorde illa benet igår så har ett blåmärke på benet , det såg ut som det igår kväll iallafall. En person som jag träffade igår va dagens dubbelhaka :) hon finns på instagram :) iallafall just nu är Karin , pappa och Ida inne på Willys och jag sitter i bilen och väntar på min sallad :) ville hellre ha en från en sallads bar men jaja :) den får väl duga :) 

Adios bitchachos // Nali 



On my way home !

Nu har jag och underbara far min hämtat Karin och Ida :) vi är på hem och ska ha det jätte mysigt :) kvällen kommer bestå av fiesta historier , serier och förhoppningsvis väldigt många skratt och så :) men stämningen är redan awkward så får hoppas att resten av helgen inte blir så :) Men iallafall , funderar på pierca mig :) är inte säker vart dock , vart tycker ni ??? 
Det finns ju så många ställen :) 
Jaja :) ska lyssna på musik och så , bloggar säkert igen ikväll eller imorgon :) 
//Nali 




The morning after !

Wing gapo bitchachos! Nu är jag vaken :) Jag mår as bra , som jag alltid gör efter en fest :) Asså jag är inte sarkastisk utan jag mår faktiskt jätte bra :) Om ett par timmar ska jag och min underbara far åka in till stan och hämta Karin och Ida :) Ida ska sova här tills på måndag och vi ska ha en shameless maraton :)
Jag gjorde jätte många efterblivna saker igår , saker jag verkligen inte borde ha gjort men ångrar ingenting :) Det är inga allvarliga saker , lugna ner dig :P
 
För läser du den är bloggen så känner du nog mig och dom som känner mig bra nog brukar bli som en överbeskyddande morsa (Tova Burvall ) :P Hahaha men jag kan förstå henne , jag blir också väldigt orolig om hon är på en fest och jag inte vet om hon mår bra :)
 
Men hon kan försvara sig själv , jag har ingen styrka i mina armar så därför blir det ju lite knas. Men jaja träffade jätte trevliga människor där , vissa som jag kände och vissa som jag inte har en aning om vem det är :P 
Träffade en kille som hette Leslie , jag kommer ihåg det eftersom att han hade en asiat kompis och han var så jävla rolig ! 
 
A men jag orkar helt ärligt inte sitta och skriva mer , JAG HAR FAKTISKT ETT LIV typ.. :P  Jaja hoppas era baksmällor försvinner och att ni inte har ... vad brukar tonåringar ha nuförtiden.... UTEGÅNGSFÖRBUD! Så vare , har aldrig haft det i mitt liv men whatever :P 
 See ya bitches ! // Nali 





 

A good and bad night at the same time.

Tog inte jätte många bilder för man tänker liksom på annat när man är på fest :) såg två killar från min klass på festen och en tjej som bytte från min klass. Träffade också två tjejer som jag gick med förut :) iallafall så blev det lite knas och så , så vi stack och nu ska jag  sova och plugga resten av helgen :) 
Jaja tog några kort :) 






Let the fun begin!!!

Nu är jag på väg till bussen :) sen blir det bara en halvtimmes resa innan jag är på navet :) har på mig vardags kläder eftersom att jag inte pallar piffa upp mig och tror inte att nån annan ska göra det heller :) jaja , let's party and bullshit! 
Hahah vad dålig jag är :) men ska kliva på bussen nu , have a nice night everybody , i know i Will :)!!


The weekend is almost here !

Det har varit en dag fylld med ilska , glädje och skratt. Men kan ändå säga att det varit en bra dag. Det var tacos till lunch och det var as gott! Men iallafall jag slutar snart och det blir det kvickt till bussen så att jag kan ta bussen :) bussen går om en halv timme och jag slutar om 10 :) 
Kände imorse att dagen skulle bli lite halv jobbig men Ellinor gjorde den bra. Måste säga att jag är jätte nöjd med min klass :) ! 
Måste gå nu så hare så bra :) jag kanske bloggar lite under festen också // Nali <3 




Look what I found! <3

Min gulligaste pappa <3
Evelina och robin förra helgen :)
Världens sötaste hund <3

Ljuset och mörkret.

Dagen har precis börjat men jag längtar tills ikväll. Jag ska nämligen på en fiesta ikväll. Och längtar as mycket. Att få dansa och bara ha det allmänt trevligt. Men jaja , har bara en lektion kvar sen slutar jag :) Då blir det hem och fixa mig :) Hoppas att alla har en trevlig kväll så kommer det la fiesta bilder imrn :) // Nali 


A new day !

Vaknar upp på morgonen och tänker bara NEEEEJ!!! INTE SKOLA IGEN! Kan lätt säga att jag är skoltrött :) 
Men ändå känner jag att jag längtar, älskar min klass, allihopa är hur snälla som helst och killarna är fett skön! :D
 
Det är ofta skratt och det är tyvärr inte pågrund av mig :P 
Men läxor tycker jag inte om , precis som alla andra tonåringar i världen. 
Iallafall , var i granloholm för nån dag sen, det var as kul :) fick dansa och umgås med dom jag inte träffat sedan juni :)
Även fast jag vet att jag inte kan åka dit för ofta pågrund av läxor och så men nån gång iallafall. Anledningen att jag bloggar nu , från ingenstans , är en vacker tjej vid namnet av Evelina Rasu. 
 
Jag tänkte att det ändå inte är nån som läser min blogg så det spelar ingen roll om jag väntar ett tag innan jag bloggar igen :) Så tack för den hjärtat<3 Iallafall nu är jag påväg till min skola , ska ha tyska :) 
Kan lika gärna berätta om vad som hände igår :P 
 
Jocke hälsade på mig och jag hälsade tillbaka med "Sup dog" som jag alltid brukar göra. Och han svarar lite väl högt "Samlag??" för han hade typ hört fel eller nåt. Asså vad skön han är! Hade jag inte varit så jävla svart så hade jag nog rodnat eller nåt men så gay är jag inte :) Olikt gulliga ellinor som rodnar varje dag, man måste bara säga ett visst ord ;) 
 
Men nu börjar jag så bye babygals! :) 
 

MonasLife

allt om mig och hur jag lever mitt liv

RSS 2.0